Default welcome msg!

Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Bloembakken en plantenbakken

Bloembakken en plantenbakken

Alle zinken bloembakken voor buiten worden met de hand in onze eigen werkplaats gemaakt. Onze plantenbakken zijn gemaakt van echt zink. Het voordeel van echt zink is dat het niet roest. Door weersinvloeden krijgen de zinken bloembakken juist het mooie vergrijsde uiterlijk en hebben een aanmerkelijk langere levensduur.

De zinken bloembakken, die u rechtstreeks via onze webshop kunt kopen, zijn slechts een kleine afspiegeling van wat wij kunnen leveren. Doordat wij alles zelf maken, kunnen wij dus ook alle soorten zinken plantenbakken op maat voor u maken. Dus heeft u specifieke wensen voor een zinken bloembak, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, like ons dan op Facebook.

12 item(s)

Grid  List 

Stel een Aflopende Directie in
 • Zinken plantenbak voor buiten

  Zinken rechthoekige hangende plantenbak met buitenrand

  Mooie zinken plantenbak voor buiten. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  € 53,50
 • Zinken plantenbak voor buiten

  Zinken rechthoekige plantenbak met buitenrand

  Mooie zinken plantenbak voor buiten. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  € 53,50
 • Zinken teil

  Zinken teil met touwhengsels

  Zinken teil met als stoer detail hengsels van touw. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Tevens op maat te leveren. Neem contact op over de mogelijkheden.
  € 44,95
 • Zinken teil XL

  Zinken teil XL met touwhengsels

  Nostalgische en robuuste zinken teil met als stoer detail hengsels van touw. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Tevens op maat te leveren. Neem contact op over de mogelijkheden.
  € 54,95
 • Vierkante zinken plantenbak

  Zinken vierkante plantenbak

  Zinken vierkante plantenbak voor buiten. Strak en eenvoudig model. Verkrijgbaar is alle maten! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
  € 155,00
 • zinken bloembak voor buiten

  Zinken vierkante tapse plantenbak klein

  Mooie zinken bloembak voor buiten. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
  € 165,00