Default welcome msg!

Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Tuindecoraties

Tuindecoraties

Alle zinken tuindecoraties worden met de hand in onze eigen werkplaats gemaakt. Onze tuindecoraties zijn gemaakt van echt zink. Het voordeel van echt zink is dat het niet roest. Door weersinvloeden krijgen de zinken decoraties juist het mooie vergrijsde uiterlijk en hebben een aanmerkelijk langere levensduur.

De tuindecoraties, die u rechtstreeks via onze webshop kunt kopen, zijn slechts een kleine afspiegeling van wat wij kunnen leveren. Doordat wij alles zelf maken, kunnen wij dus ook alles op maat voor u maken. Dus wilt u bij voorbeeld een spiegel met zinken lijst van 1,5 x 1,5 meter, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, like ons dan op Facebook.

5 item(s)

Grid  List 

Stel een Aflopende Directie in
 • Zinken tuindecoratie

  Decoratieve gevlochten zinken mat

  Mooie gevlochten zinken mat als tuindecoratie. Is gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact op voor de mogelijkheden.
  € 54,95
 • spiegel met zinken lijst

  Rechthoekige spiegel met zinken rand

  Mooie spiegel met zinken lijst voor buiten. De lijst is gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
  € 99,45
 • Spiegel met zinken lijst

  Vierkante spiegel met zinken rand

  Mooie spiegel met zinken lijst voor buiten. De lijst is gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
  € 44,95
 • Zinken dienblad voor buiten

  Zinken dienblad met touwhengsels

  Mooi zinken dienblad voor buiten. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Ook verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
  € 27,50
 • Zinken pindakaaspothouder

  Zinken voederhuisje voor pindakaaspotje

  Uniek zinken pindakaaspothouder voor vogels. Eenvoudig op te hangen en roest niet. Wordt geleverd compleet met pindakaaspot.
  € 15,95