Default welcome msg!

Mijn winkelwagen 0 items: € 0,00

Tuinmeubels

Tuinmeubels

Alle zinken tuinmeubels worden met de hand in onze eigen werkplaats gemaakt. Onze tuinmeubels zijn gemaakt van echt zink. Het voordeel van echt zink is dat het niet roest. Door weersinvloeden krijgen de zinken meubels juist het mooie vergrijsde uiterlijk en hebben een aanmerkelijk langere levensduur.

De tuinmeubels, die u rechtstreeks via onze webshop kunt kopen, zijn slechts een kleine afspiegeling van wat wij kunnen leveren. Doordat wij alles zelf maken, kunnen wij dus ook alles op maat voor u maken. Dus wilt u bij voorbeeld een zinken sidetable van 2 meter lang, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, like ons dan op Facebook.

7 item(s)

Grid  List 

Stel een Aflopende Directie in
 • Industrieel zinken krukje

  Industrieel zinken krukje

  Stoer industrieel zinken krukje
  € 79,50
 • Zinken sidetable voor buiten

  Robuuste zinken sidetable met houten opbergplank

  Robuuste zinken sidetable voor buiten afgewerkt met een houten opbergplank. De sidetable is gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Tevens op maat te leveren. Neem contact op over de mogelijkheden.
  € 375,00
 • Stoere zinken tuinbank

  Stoere zinken bank afgewerkt met steigerhout

  Stoere zinken tuinbank afgewerkt met steigerhout. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Dit model is ook verkrijgbaar als tuinstoel en heeft een bijbehorende tuintafel.
  € 375,00
 • Stoere zinken tuinstoel

  Stoere zinken stoel afgewerkt met steigerhout

  Stoere zinken tuinstoel afgewerkt met steigerhout. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Dit model is ook verkrijgbaar als tuinbank en heeft een bijbehorende tuintafel.
  € 275,00
 • Stoere zinken tuintafel

  Stoere zinken tafel afgewerkt met steigerhout

  Stoere zinken tuintafel afgewerkt met steigerhout. Gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Van dit model zijn tevens een bijpassende tuinstoel en tuinbank verkrijgbaar.
  € 475,00
 • Stoere zinken tuinmeubels

  Stoere zinken tuinset afgewerkt met steigerhout

  Stoere zinken tuinmeubels afgewerkt met steigerhout. Gemaakt van echt zink en roesten dus NIET. De verschillende meubels zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.
  € 1.325,00
 • Zinken tafeltje voor buiten

  Zinken bijzettafeltje

  Strak zinken tafeltje voor buiten. Het tafeltje is gemaakt van echt zink en roest dus NIET. Tevens verkrijgbaar in andere maten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  € 135,00